Speedway Turbo Sliders - autoserver

Chat about anything. Non-TS related.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
Chomyk
Posts: 4
Joined: Sat Oct 18, 2014 10:42 am

Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Chomyk » Sat Oct 18, 2014 10:46 am

Hi! W play in mod TS - Speedway Turbo Sliders on stspl.eu . I want start autoservers for this page. I have VPS (linux) but i don't know if autoservers puts out as for Turbo Sliders? Can u help me ? ;)

User avatar
Whiplash
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 2325
Joined: Sun Apr 19, 2009 4:57 pm
Location: Bosnia

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Whiplash » Sat Oct 18, 2014 3:14 pm

Chomyk wrote:...i don't know if autoservers puts out as for Turbo Sliders?
What you mean by this? Try to explain you problem better.

Chomyk
Posts: 4
Joined: Sat Oct 18, 2014 10:42 am

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Chomyk » Sat Oct 18, 2014 6:48 pm

Hm.. I don't know how start autoserver for Speedway Turbo Sliders.Doing it the same way as Turbo Sliders? Sorry for my english ;)

User avatar
shyguy1001
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1111
Joined: Sat Aug 29, 2009 5:35 pm
Location: United Kingdom

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by shyguy1001 » Sat Oct 18, 2014 7:08 pm

Maybe he means a server that can stay up all the time, similar to LVP's?
www.youtube.com/sliderstv <---- Best Turbosliders Videos ever made ;)

Chomyk
Posts: 4
Joined: Sat Oct 18, 2014 10:42 am

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Chomyk » Sat Oct 18, 2014 7:24 pm

No. I can't start server on mod TS - Speedway Turbo Sliders - on VPS.

User avatar
Whiplash
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 2325
Joined: Sun Apr 19, 2009 4:57 pm
Location: Bosnia

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Whiplash » Sat Oct 18, 2014 8:03 pm

Chomyk wrote:No. I can't start server on mod TS - Speedway Turbo Sliders - on VPS.
We're kinda not supporting mods here that much. But, I still think there shouldn't be any problems about running the server. If it's OK for you in normal TS, and not OK in that mod - then we can't help much. If you have some problem with the normal version, than it would be easier to help you.
Anyway, to get help about the problem you're having now, you should go HERE. That's STS's site.

This is official TS's forum and it's there mainly for players who enjoy the original game. :wink:

Tijny
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1514
Joined: Sat Nov 06, 2004 7:59 pm
Location: Netherlands

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Tijny » Sat Oct 18, 2014 8:38 pm

Whiplash wrote:This is official TS's forum and it's there mainly for players who enjoy the original game. :wink:
Furthermore, just saying "I want start server, please help me?" is NOT an intelligent question and will NOT get you any help. We have no idea what you have tried so far and we have no idea what sort of problems you ran into. If you want any help, anywhere, you need to allow people to help you.

Chomyk
Posts: 4
Joined: Sat Oct 18, 2014 10:42 am

Re: Speedway Turbo Sliders - autoserver

Post by Chomyk » Thu Oct 30, 2014 7:50 pm

Re. :)
You have right. I shouldn't say "help me start server" :D But maybe u help me this one? I started server on linux before -autoserver i add -mod Speedway7, but when i close putty, i can't go in autoserver ? You know why ?

edit
omG i know.. I'm stupid ;D Topic can be close.

Post Reply