Track upload broken

Did you find any bug in TS.com? Report it here!

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
Tijny
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1514
Joined: Sat Nov 06, 2004 7:59 pm
Location: Netherlands

Track upload broken

Post by Tijny » Mon Nov 02, 2009 2:15 pm

get_trackdetails.php wrote: Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in /home/tsadmin/public_html/get_trackdetails.php on line 29

Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/tsadmin/public_html/get_trackdetails.php on line 30

Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/tsadmin/public_html/get_trackdetails.php on line 31

...
So I entered all fields manually and pressed the upload button, but then for some reason it said I didn't supply a .zip file.

User avatar
dede
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 3314
Joined: Mon Apr 10, 2006 10:29 am
Location: Milan (Italy)
Contact:

Post by dede » Mon Nov 02, 2009 6:56 pm

Luckily (or better, unluckily) this is a server issue. Hopefully some other customer on our machine will report this issue to the hoster (I can't do anything except contacting JGG, which is like writing a letter to Mr. Obama and expecting him to read it).

Soon Tijny will develop a new website so we can have all features working again. :twisted:
Or maybe let's just wait some days and see if the problem is solved.

User avatar
dede
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 3314
Joined: Mon Apr 10, 2006 10:29 am
Location: Milan (Italy)
Contact:

Post by dede » Tue Nov 03, 2009 7:49 am

Problem solved. We reached max disk quota (there was an error log file of 224MB!!!!!!).

Tijny
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1514
Joined: Sat Nov 06, 2004 7:59 pm
Location: Netherlands

Post by Tijny » Tue Nov 03, 2009 10:30 am

dede wrote:Problem solved. We reached max disk quota (there was an error log file of 224MB!!!!!!).
In absolute terms, 224MB really isn't much. So when I upload 224 more tracks the same problem will occur? :P

Post Reply