Turbosliders suddenly broken :cry:

Discussion related to Turbo Sliders and beta version feedback.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
User avatar
Pingu
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1191
Joined: Sun Jul 12, 2009 4:25 pm
Location: NETHERLANDS

Turbosliders suddenly broken :cry:

Post by Pingu » Wed Oct 13, 2010 9:49 am

I really dont know how. I didn't do change or do anything from the last time i played yesterday evening. But every time i start TS now in a race, it doesn't start anymore, I get the following error:

"Can't start the race, Invalid circuit, Trackfile may be broken"

What to do :(, I dont want to re-install it loosing al my times, cars and tracks i had....

Image

Tijny
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1514
Joined: Sat Nov 06, 2004 7:59 pm
Location: Netherlands

Post by Tijny » Wed Oct 13, 2010 10:59 am

Weird. Do you get this with every track?

User avatar
Pingu
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1191
Joined: Sun Jul 12, 2009 4:25 pm
Location: NETHERLANDS

Post by Pingu » Wed Oct 13, 2010 11:08 am

Jup... it started when i started my turtleton replay of the race... i even have it puna server.. and ww.. it starts to download every track again but then a error.. will restart pc later maybe it's some weird bug

Tijny
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1514
Joined: Sat Nov 06, 2004 7:59 pm
Location: Netherlands

Post by Tijny » Wed Oct 13, 2010 11:17 am

Try running TS with the -debug 3 command line parameter, and start a local game. Then open output.txt (it's where sliders.exe is also located) and search for "L Invalid track". What does it say right before that?

User avatar
Pingu
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1191
Joined: Sun Jul 12, 2009 4:25 pm
Location: NETHERLANDS

Post by Pingu » Wed Oct 13, 2010 11:29 am

After restart it's fixed... Did roaring have a update btw? It still starts to download now

Edit; anyways i can play again :) thnx for help anyways

Post Reply