New version problem

Discussion related to Turbo Sliders and beta version feedback.

Moderator: Forum Moderators

help

help please
8
53%
help please
7
47%
 
Total votes: 15

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

New version problem

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 2:33 pm

Help my version 2.0.0 has problem :( :(

User avatar
semir
Posts: 24
Joined: Wed Feb 17, 2010 5:50 pm

Post by semir » Wed Nov 23, 2011 2:38 pm

I like the 1st option more.

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 2:40 pm

Help im problem in my version in need a solution

Del
Community User Level: 2
Community User Level: 2
Posts: 107
Joined: Thu Oct 27, 2011 1:27 pm

Post by Del » Wed Nov 23, 2011 2:41 pm

semir wrote:I like the 1st option more.
FAIL

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 2:43 pm

help

User avatar
shyguy1001
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1111
Joined: Sat Aug 29, 2009 5:35 pm
Location: United Kingdom

Post by shyguy1001 » Wed Nov 23, 2011 3:07 pm

2nd help ftw

User avatar
Mike Nike
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1131
Joined: Sat Oct 30, 2004 3:11 pm
Location: Germany
Contact:

Post by Mike Nike » Wed Nov 23, 2011 3:20 pm

would you tell us, what's the problem?
if you are not familiar with english, maybe use your mother language

lol @2nd option 4-0

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 3:23 pm

I am Spanish I do not speak Englishman.
My problem is that the version 2.0.0 me does not work. When I want to play it it puts on the cut screen and also the letters are not seen. Do you help me?

User avatar
Pingu
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1191
Joined: Sun Jul 12, 2009 4:25 pm
Location: NETHERLANDS

Post by Pingu » Wed Nov 23, 2011 3:43 pm

It's problem

User avatar
Mike Nike
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1131
Joined: Sat Oct 30, 2004 3:11 pm
Location: Germany
Contact:

Post by Mike Nike » Wed Nov 23, 2011 4:03 pm

bazter wrote:I am Spanish I do not speak Englishman.
My problem is that the version 2.0.0 me does not work. When I want to play it it puts on the cut screen and also the letters are not seen. Do you help me?
the cut screen?
did you try fullscreen/no fullscreen?
different resolutions?
direct draw/open gl etc.?
see sliders.ini to change these
i also wonder if the ts font needs to be installed seperatly depending on the operation system..

User avatar
pablinho15
Community User Level: 2
Community User Level: 2
Posts: 261
Joined: Sat Nov 15, 2008 8:41 pm
Location: Tigre,Buenos Aires,Argentina

Post by pablinho15 » Wed Nov 23, 2011 4:16 pm

Decime el problema y vemos... :roll:

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 4:46 pm

mi problema es que cuando entro a la 2.0.0 los autos se ven negros y se cortan las pistas y tambien las letras estan cortadas y mezcladas ¿que ago?

User avatar
Whiplash
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 2325
Joined: Sun Apr 19, 2009 4:57 pm
Location: Bosnia

Re: New version problem

Post by Whiplash » Wed Nov 23, 2011 4:50 pm

bazter wrote:Help my version 2.0.0 has problem :( :(
It's not version 2.0.0 problem. It's because you're using Windows 7. Just try somehow to find video options in main menu and change the "driver" from OpenGl to SDL. That's all. :wink:
If you can't find that option because of weird letters, then just open sliders.ini file and change OpenGl from 1 to 0.

Tijny
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1514
Joined: Sat Nov 06, 2004 7:59 pm
Location: Netherlands

Re: New version problem

Post by Tijny » Wed Nov 23, 2011 5:05 pm

Whiplash wrote:It's not version 2.0.0 problem. It's because you're using Windows 7.
That's just bullshit. There is absolutely no reason whatsoever OpenGL shouldn't work under Windows 7; there are plenty of other OpenGL games that work perfectly fine. It IS a problem with 2.0.0.

And actually, I'm using Windows 7 and TS works like a charm with OpenGL.

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Re: New version problem

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 5:08 pm

but as under

User avatar
shyguy1001
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1111
Joined: Sat Aug 29, 2009 5:35 pm
Location: United Kingdom

Re: New version problem

Post by shyguy1001 » Wed Nov 23, 2011 5:17 pm

Tijny wrote:
Whiplash wrote:It's not version 2.0.0 problem. It's because you're using Windows 7.
That's just bullshit. There is absolutely no reason whatsoever OpenGL shouldn't work under Windows 7; there are plenty of other OpenGL games that work perfectly fine. It IS a problem with 2.0.0.

And actually, I'm using Windows 7 and TS works like a charm with OpenGL.
How you do this? I am f*** forced to DirectDraw

User avatar
pablinho15
Community User Level: 2
Community User Level: 2
Posts: 261
Joined: Sat Nov 15, 2008 8:41 pm
Location: Tigre,Buenos Aires,Argentina

Post by pablinho15 » Wed Nov 23, 2011 5:31 pm

decime el sistema operativo,el mod de video y la resolucion.

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 5:35 pm

que es todo lo que dijiste con otras palabras dime

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Wed Nov 23, 2011 5:39 pm

te acabo de agregar en el msn conectate y ayudame por ahi por favor.

User avatar
Whiplash
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 2325
Joined: Sun Apr 19, 2009 4:57 pm
Location: Bosnia

Re: New version problem

Post by Whiplash » Wed Nov 23, 2011 6:30 pm

Tijny wrote:
Whiplash wrote:It's not version 2.0.0 problem. It's because you're using Windows 7.
That's just bullshit. There is absolutely no reason whatsoever OpenGL shouldn't work under Windows 7; there are plenty of other OpenGL games that work perfectly fine. It IS a problem with 2.0.0.

And actually, I'm using Windows 7 and TS works like a charm with OpenGL.
Well, I had 2 PCs, and both got the same problem. Solved on the same way.

User avatar
Mike Nike
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1131
Joined: Sat Oct 30, 2004 3:11 pm
Location: Germany
Contact:

Post by Mike Nike » Wed Nov 23, 2011 11:22 pm

i use windows 7 with the following settings atm...

# Video settings

FullScreen 1
DoubleBuffer 1
OpenGL 0
DirectX 1
ScreenXSize 800
ScreenYSize 600
PreferredScale 1.000000
FitInScreen 0
UseFixedLoadScale 1
AdjustCameraBySpeed 1
EnlargeToFitInScreen 1
MenuEffects 0
ShowTireMarks 0
AlphaBlending 1
Lightmapping 0
ShowSmoke 0
ShowShadows 1
FixedFPS 1
HudMode 1

and the cool thing is, i dont have to play in window mode anymore+use the old monitor...now i use the tft and fullscreen with automaticly added black rectangles left and right when playing sliders...before the game was just played in a weird scratched mode on my tft..that sucked^^

User avatar
Respekt
Community User Level: 1
Community User Level: 1
Posts: 56
Joined: Sun Nov 14, 2004 6:30 am
Location: Toronto, Canada

Post by Respekt » Thu Nov 24, 2011 2:37 am

i have win7 starter on my netbook and run opengl... no problem. just can't show skid marks for some reason, but who cares.

Dide Dide
Community User Level: 2
Community User Level: 2
Posts: 230
Joined: Tue Jul 06, 2010 8:56 am
Location: Mozambique, Maputo

Post by Dide Dide » Thu Nov 24, 2011 7:55 am

Try installing your Windows 7 video driver, I had the same problems :)

bazter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 23, 2011 1:42 pm

Post by bazter » Thu Nov 24, 2011 5:17 pm

thanks

User avatar
Hevonen
Community User Level: 2
Community User Level: 2
Posts: 162
Joined: Sat Apr 11, 2009 9:00 am
Location: Oulu, Finland

Post by Hevonen » Thu Nov 24, 2011 9:52 pm

Im also using win7 and opengl works just fine. Maybe its something to do with video card / drivers / settings.

Post Reply