Problem with TS cars and text

Discussion related to Turbo Sliders and beta version feedback.

Moderator: Forum Moderators

Post Reply
thewho
Posts: 7
Joined: Sat Sep 27, 2008 2:29 pm

Problem with TS cars and text

Post by thewho » Tue Sep 18, 2012 4:50 pm

Hi everybody!

I can't play TS because I don't see cars in the game :shock:

I just see shadows :roll:


Then I've a problem with text: I don't see letters but just "strange symbols".


I've a Radeon HD3650, Dual Core processor, Win7.


Can someone help me???
My friends donwloaded the game from here (thank you) and they play without problems...

Thank you so much!

:cry:

User avatar
Pingu
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 1191
Joined: Sun Jul 12, 2009 4:25 pm
Location: NETHERLANDS

Post by Pingu » Tue Sep 18, 2012 5:20 pm

Try all the 3 different video settings at settings... maybe 1 does work

User avatar
Whiplash
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 2325
Joined: Sun Apr 19, 2009 4:57 pm
Location: Bosnia

Re: Problem with TS cars and text

Post by Whiplash » Wed Sep 19, 2012 12:49 pm

thewho wrote:I've a Radeon HD3650, Dual Core processor, Win7
Yep, it always happens when people using Windows 7. Just do what dede explained you in other post. If you can read the menu letters, then try to change video settings from the game - change driver: OpenGl to SDL.
That will help for sure.

thewho
Posts: 7
Joined: Sat Sep 27, 2008 2:29 pm

Re: Problem with TS cars and text

Post by thewho » Thu Sep 20, 2012 5:59 pm

Whiplash wrote: change driver: OpenGl to SDL.
That will help for sure.

Yeeees it works!!

I can't see letters, but I launched TS from another pc and I made "double-moves" on both keyboards :lol:


Now I can play with my friends...

THANK YOU SO MUCH!!! :twisted:

Maurizio

User avatar
Whiplash
Community User Level: 5
Community User Level: 5
Posts: 2325
Joined: Sun Apr 19, 2009 4:57 pm
Location: Bosnia

Re: Problem with TS cars and text

Post by Whiplash » Fri Sep 21, 2012 1:27 pm

thewho wrote:I can't see letters, but I launched TS from another pc and I made "double-moves" on both keyboards :lol:
Nice trick. :)

Post Reply